Lily
(Tungvrickare)
09:04 06/04/2011
Måns kommer till jorden!

Helt plötsligt, 2130 den 4 februari fick jag förvärkar, som på en kvart, 20 minuter stegrade till ganska rejäla värkar!

Jag hade tänkt att sätta mig i duschen men som tur var sa jag till mattias att vi måste nog åka in! Kl 22 packade mattias det vi behövde (mer typ slängde in sakerna i bilen), o så for vi. Det var tur för jag hade aldrig kommit in till förlossningen om jag satt mig i duschen...

Blev inskrivna 2230 och jag har så fruktansvärt ont, TENS-apparaten på max under värkarna. Tyvärr är det fullt på förlossningen och jag har massa olika folk som springer hos mig och jag får inte kontakt med någon direkt.

Smärtan stegras snabbt och jag har väldigt tätt mellan värkarna. Jag vill ha lustgas men hör och häpna den FUNGERADE inte!!! Mina värkar gick upp i topp på fem sekunder har jag fått förklarat för mig efteråt, så jag fick ingen effekt av den. Jag började få lätt panik för jag hade ingen smärtlindring och det var fruktansvärt intensivt med jättestarka värkar. Dessutom börjar bebisen må dåligt i magen och de tar ett blodprov från huvudet, som tack o lov var bra.

Jag genomlider värkar som jag trodde jag skulle nästan dö av, inga pauser mellan värkarna Får äntligen en ny barnmorska som stannar i rummet. Jag var öppen 8cm o sen strax in på det kände jag hur det tryckte på utav tusan.

Tre krystvärkar sen, kl 0049, var världens finaste MÅNS äntligen hos oss!!!!!! Han hade navelsträngen två varv runt halsen, så det var det som spökade när hjärtljuden inte hämtade sig ett tag där.

Den värsta förlossning jag har vart med om, så fruktansvärt intensiv och ingen smärtlindring. Har en långdragen förlossning och en drömförlossning enligt "boken" i bagaget, så jag var jättechockad över den här förlossningen. Vågar nog inte föda vaginalt igen

MEN! Vi fick världens mest underbara bebis!!!!!!!!!!!!!


 
Extra information

Generated in 0.004 seconds in which 0 seconds were spent on a total of 5 queries. Zlib compression enabled.

Annonsera på BB | Kontakta BB | Abuse | Regler
Copyright © Babyboom.nu