ZaMaNDa
(Entusiast)
17:52 03/03/2013
VIlken barnvagn ska man köpa?

Har haft Brio Duo till våran stora grabb 2003, köper inte igen då den var klumpig och tung och liggkorgen använde vi bara i 5 mån sen körde vi åkpåse för han ville komma upp och kika!
Sen fick han en Brio Sitty när han blev lite större plus att vi haft några paraplyvagnar mellan där!

Andra grabben fick en Teutonia Mistral med mjuklift som jag bara älskade! Smidigt att man kunde göra om mjukliften till åkpåse när han inte ville ligga ner längre! Men tycker ändå den är stor å tung mot alla smidiga vagnar man kan köpa på marknaden idag..
Sen köpte vi en Teutonia Timmy till honom 2008 som jag älskade så mycket, nackdelen med den är ju att den bara var framåtvänd, men liten, smidig och lätt!

Så jag va sugen på en Teutonia Fun el Cosmo denna gång men nackdelen nu är att 2009 börja teutonia ändra sina suffletter på Made for you så det är små fönster på sidan som inte går att täcka!
Så tyvärr kommer jag dissa Teutonia pga det annars hade vagnvalet redan varit klart! =P

Vi vill ha en smidig och lätt sittvagn med mjuklift men har inte hittat någon som passar oss!

Vi va och spana in Brio Go idag igen, har kollat in den flera ggr, de sägs att det inte går att ha mjuklift i sittdelen men vi pröva idag och de va inga problem! Den nya Brio Smile va ett snäpp lägre ner i liggdelen men inte alls stor skillnad så vi funderar faktiskt på att köpa sittdelen med mjuklift! Barnet ligger ju rakt i mjukliften ändå och den använder man ju bara i några mån!

Man sparar dessutom tusenlappar på att slippa köpa korgen!
Ska testa med mjuklift i morgon igen innan vi bestämmer oss! Men annars gillar jag Go jättemycket!!

Vad har ni för vagnar eller tänkt köpa??


 
Extra information

Generated in 0.006 seconds in which 0 seconds were spent on a total of 5 queries. Zlib compression enabled.

Annonsera på BB | Kontakta BB | Abuse | Regler
Copyright © Babyboom.nu